Skočit na obsah >>
 

Pardubickým krajem vlaky Českých drah

Pardubickým krajem vlaky Českých drah

28.04.2007

Pardubický kraj a České dráhy, a.s. připravily pro obyvatele i návštěvníky kraje cestovatelskou soutěž o zajímavé ceny. Do soutěže se zapojilo čtrnáct atraktivních cílů výletů, které jsou snadno dostupné vlakem. Najdete mezi nimi zajímavá muzea, renesanční zámky, gotický hrad, elegantní rozhlednu i unikátní technické památky.

Nezbytnou soutěžní kartu může každý zájemce o zapojení do soutěže získat buď ve čtrnácti zapojených cílech nebo si ji může sám vytisknout, kde rovněž najde detailní podmínky soutěže, informace o jednotlivých cílech a mnoho dalších informací a inspirace pro cestování po východních Čechách.

Při návštěvách jednotlivých cílů výletů dostane soutěžící do hrací karty razítko. Po nasbírání minimálně deseti takových razítek a minimálně jednoho razítka z víkendového spěšného vlaku Sněžník nebo Vysočina a po odeslání karty na adresu v ní uvedenou bude zařazen do slosování o hodnotné ceny. Ceny do soutěže věnuje Pardubický kraj, České dráhy, a.s. a Léčebné lázně Bohdaneč, a.s. K hlavním cenám patří poukaz na čerpání lázeňských služeb v hodnotě 5000 Kč a Kilometrická banka 2000.

Partnerem soutěže je Český rozhlas Pardubice, který jednotlivé cíle podrobně představí ve vysílání vždy v pátek ve 12:15 a v sobotu v 16:40.

Cílem organizátorů soutěže je prohloubení zájmu o cesty za poznáním a nevšedními zážitky v Pardubickém kraji s využitím vlakových spojů Českých drah včetně nabízených slev. Soutěž probíhá od 1. května do 20. září 2007.

Další informace:www.vychodni-cechy.info/vlaky

zdroj: Pardubický kraj

Objekty

Anketa

Který cíl na Pardubicku byste určitě doporučili známým k návštěvě?


loga